ModeSchoonheid

Sterling zilveren armbanden Shoppers Guide

Sterling zilveren armbanden Shoppers Guide

Sterling zilveren sieraden zijn een nietje geweest in het leven van veel mensen sinds mensen de flexibiliteit van zilver en de verschillende toepassingen ervan hebben blootgelegd. Zilver is gebruikt voor efficiënte en artistieke doeleinden.

Zilver wordt in verschillende gebieden geproduceerd, hoewel de maximale zilveropbrengst uit Mexico en Peru komt.

Sterling is een samensmelting van fijn zilver en andere metaallegeringen. De zuiverheid van sterling zilver wordt gemeten op 92,%. 7% koper wordt gemengd om de sieraden sterk en duurzaam te maken. Sterling zilver is meer vatbaar voor vlekken met de tijd vanwege de aanwezigheid van koper de aanwezigheid van koper; hoewel deze relatief niet ernstige bijwerking kan worden verminderd door geschikte zorg. Door uw sterling zilveren armbanden regelmatig schoon te maken, zult u nooit iets anders zien dan een prachtige glans en glans.

De betaalbaarheid en het aanpassingsvermogen van de sterling zilveren sieraden is een van de belangrijkste redenen voor zijn populariteit. Sterlingzilver kan in veel verschillende sieraden worden verwerkt, waaronder bedels, ringen en kettingen en armbanden. Zilveren sieraden worden vaak verward met andere nieuwe edele metalen, evenals met wit goud en platina.

De sterling zilveren armbanden zijn erg populair onder vrouwen. Deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlen. Alle verschillende sterling zilveren armbanden zijn geweldige en redelijk geprijsde cadeaus voor vakanties, verjaardagen, jubilea of ​​andere speciale gelegenheden.

Hieronder vind je de top vijf sterling zilveren armbanden:

Sterling zilveren Byzantijnse armband:

De rijke Byzantijnse look wordt gestructureerd door de gepolijste zilveren schakels, die in elkaar geweven zijn. Deze sterling zilveren armband wordt stevig om de pols gedragen en je kunt hem ook combineren met een bijpassende ketting.

Sterling zilveren triple hart armband:

Een sterling zilveren armband met drie in Italië gemaakte sterling zilveren hartjes die van elkaar vervreemd zijn door een stuk sterling ronde schakelketting. De harten gaan over een sappig uiterlijk en, wanneer verenigd met de ketting, het stuk een subtiel uiterlijk geven. De armband sluit met een karabijnsluiting.

Schoen Fetish Bedelarmband:

Elke schoenenliefhebber moet deze armband hebben. De armband is ongeveer zeven centimeter lang en vijf schoenbedels hangen aan de ovale schakels van de armband.

Bedelarmband met glitter portemonnees

Aan de cirkelvormige schakels bungelen glitterbedel portemonnees die zijn bezaaid met kubieke zirkonium. Sterling zilver en gerhodineerd.

Zilveren Nuggetkorrels met “Gloeiende Pompoen” Charm

Twee filamenten van gedrongen zilverkorrels vormen een elegante omslag voor de pols. De kleine goudklompjes zijn verbeterd met een bedrukte kalebasachtige charme die bij de clutch hangt. De Thaise ambachtsman Chalermkwan Veerasilp ontwierp deze sterling zilveren armband.

Naast deze vijf armbanden zijn er nog andere sterling zilveren armbanden zoals Sterling Silver Bangle with Marcasites, Sterling Silver Script Name Bracelet, Sterling Silver Heart Clasp Bracelet, Sterling Silver Family Name Bracelet. Zodra u een van de beste sterling zilveren armbanden bezit, zult u zich realiseren dat ze het uitgegeven geld waard zijn!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.