Uncategorized

Zwangere Sophie Turner en Joe Jonas verbranden tijdens Paris Fashion Week

Zwangere Sophie Turner en Joe Jonas verbranden tijdens Paris Fashion Week

Sophie Turner & Joe Jonas VERWACHTEN baby nummer 2

Sophie Turner ze nam haar baby mee naar het buitenland.

Op maandag 7 maart jr Game of Thrones aluin, 26 jaar en echtgenoot Joe Jonas32, woonde de Louis Vuitton-modeshow bij tijdens Modeweek Parijs. Sophie verborg haar babyuitsteeksel meestal onder een leren jurk met een voorkant en een wit topje. De look werd aangevuld met een zwarte Louis Vuitton-handtas en felrode sandalen, terwijl de “See No More”-zanger een zwart met blauw geruit jasje droeg in combinatie met een zwart shirt en een zwarte broek.

Vorige maand veroorzaakte Sophie geruchten over een zwangerschap nadat ze een blauwe maxi-jurk had gedragen terwijl ze uit was met haar familie in Los Angeles. Twee dagen later waren Joe en Sophie – die in 2019 trouwden – op Valentijnsdag in Los Angeles, en deze keer Donkere Feniks de actrice werd gezien terwijl ze haar buik vasthield.

Hoewel Sophie en Joe het nieuws niet openbaar maakten, bevestigde de bron het aan E! Nieuws op 4 maart dat het stel al de ouders zijn van een eenjarige dochter Willa Jonas“Hij was.” in verwachting van hun tweede kind samen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.