Uncategorized

YouTube-zanger Lil Bo Weep Dead op 22

YouTube-zanger Lil Bo Weep Dead op 22

Fans rouwen om de dood van de YouTube-zangster.

Lil zal huilen stierf 3 maart, haar vader, Matthew Schofieldbevestigd op Facebook.

Hij schreef: “Dit weekend hebben we de strijd voor het leven van mijn dochter verloren tegen depressie, trauma, PTSS en de drugsverslaving waar we tegen hebben gevochten sinds we haar terugbrachten uit Amerika door de noodrepatriĆ«ring van DFAT, maar gebroken.”

De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt.

Volgens de aankondiging van Matthew heeft de Australische zangeres “CODEPENDENCY” “fel gevochten tegen haar demonen terwijl we allemaal zij aan zij met haar werkten en gebroken stukken steeds weer verzamelden, maar ze kon niet meer vechten en we verloren haar.”

Lil Bo Weep, wiens echte naam was Winona Brooksbegon ze de muziek die ze produceerde te delen SoundCloud 2015 en heeft sindsdien meer dan 36.000 volgers verzameld. Haar laatste release was een anderhalve minuut lang nummer genaamd “PTSD”.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.