Uncategorized

Waarom Game of Thrones-makers niet deelnemen aan spin-offs

Waarom Game of Thrones-makers niet deelnemen aan spin-offs

HBO sprak over plannen voor meer extra spin-offs, allemaal met werktitels.

Het netwerk zou moeten werken 9 reizendie de Zeeslang zou volgen uit de diepten van de wateren van de Zeven Koninkrijken. 10.000 schepeneen andere spin-off die verteld moet worden, is het verhaal van prinses Nymeria. Het onderste deel van de vlo zou het gebied in King’s Landing laten zien waar de armste en armste inwoners van Westeros wonen.

En tot slot een serie gebaseerd op het boek van Martin Verhalen over dunking en ei is naar verluidt in ontwikkeling. De winkel bevindt zich 90 jaar voor het origineel Game of Thrones serie.

Terwijl Benioff en Weiss elkaar vermijden Game of Thrones ruimte ontbreekt het hen zeker niet aan werk. In 2019 tekenden de twee een algemene ontwikkelingsovereenkomst van negen cijfers met Netflix, waarbij verschillende projecten momenteel in ontwikkeling zijn.

We zouden gewoon niet verwachten dat we draken zouden zien.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.