Uncategorized

Voorspelling: Real Madrid vs PSG

Voorspelling: Real Madrid vs PSG

Oordeel: Real Madrid wint

Beste kansen: 13/8

Boekenmaker: Unibet

In de hoop de klus te klaren en hun Champions League-avontuur woensdagavond te verlengen, gaat PSG naar het Estadio Santiago Bernabéu wanneer ze Real Madrid ontmoeten.

Real Madrid

Te beginnen met de gastheren, die vorige maand hun laatste 1-0-nederlaag op weg naar Parijs leden, zal Real Madrid zich er meer dan van bewust zijn dat ze woensdagavond voor de juiste taak zullen staan. Ondanks een achterstand tegen Real Sociedad tijdens het weekend, kregen de Los Blancos uiteindelijk het perfecte momentum op eigen bodem. Hoofdcoach Carlo Ancelotti claimt een welverdiende 4-1 overwinning in het Estadio Santiago Bernabéu en gelooft dat zijn team geniet van een winning streak van drie wedstrijden in La Liga. Met een indrukwekkende buffer van acht punten aan de top van de Spaanse topklasse, zou de voormalige Everton-baas ook moeten worden aangemoedigd door het recente succes van zijn team in de hoofdstad. Opgemerkt moet worden dat de gastheren midden in de week ongeslagen zijn voor hun fans sinds die schokkende 2-1 nederlaag tegen het Moldavische team FC Sheriff op 28 september. Met de gloeiende Karim Benzema die dit seizoen doorgaat met hun eigen reeks doelpunten, zou Madrid er zeker van moeten zijn dat ze de achterstand hier zullen terugdraaien.

Team nieuws

Ze pakten vorige maand allebei een paar dure kaarten tegen PSG, en het duo Casemiro en Ferland Mendy zal woensdagavond missen vanwege een schorsing.

Ondanks de omissie in het weekend, wordt verwacht dat middenvelder Toni Kroos hier terugkeert na een spierblessure.

PSG

Wat de bezoekers betreft, hoewel PSG dit seizoen op weg zou kunnen zijn naar een nieuwe Ligue 1-kroon, kunnen we stellen dat de Franse zwaargewichten de afgelopen weken moeite hebben gehad om eersteklas uitrusting te vinden. Hoofdcoach Mauricio Pochettino, die dit weekend tandeloos presteerde en zijn laatste 1-0 nederlaag leed tegen Nice, wordt voortdurend gespeculeerd over zijn toekomst in Princes Park. De voormalige Tottenham-baas kreeg op 19 februari een 3-1 schok in de drums van Nantes en zag ook dat zijn kant enkele recente uitproblemen liet zien. Met inbegrip van de opeenvolgende nederlagen tegen Nice en Nantes, is PSG erin geslaagd om slechts één van hun laatste vier competities buiten de Franse hoofdstad te winnen. Als hij echter zijn Champions League-avontuur hier wil verlengen, is het de moeite waard om de aanvallende mascotte Kylian Mbappé in de gaten te houden. Met inbegrip van die winnaar tegen Madrid vorige maand, heeft de WK-winnaar vijf goals gemaakt in zijn zeven Europese reizen.

Team nieuws

Gezien de rust van het weekend tegen Nice, zou nummer één-doelman Gianluigi Donnarumma woensdagavond moeten terugkeren.

Terwijl de voormalige stuurman van Madrid Sergio Ramos hier waarschijnlijk zal missen, lijkt Lionel Messi klaar om zich bij Kylian Mbappé aan de top te voegen.

Belangrijkste factoren om te overwegen:

  • Toen tegenstanders elkaar vorige maand woensdag ontmoetten in het Parc des Princes, behaalde PSG hun laatste 1-0 overwinning.
  • Kylian Mbappé maakte dit seizoen vijf doelpunten in zijn zeven Champions League-duels.
  • PSG is er echter in geslaagd om slechts één van hun laatste vier uitwedstrijden te winnen, waaronder opeenvolgende nederlagen tegen Nice en Nantes.
  • Real Madrid is sinds 28 september ongeslagen in het Estadio Santiago Bernabéu.
  • Het duo Karim Benzema en Vinícius Júnior maakte dit seizoen tot nu toe 33 doelpunten in La Liga.

Conclusie

Terwijl Real Madrid woensdagavond misschien een inhaalslag maakt, zou Los Blancos nog steeds de kans moeten voelen om hier een ommekeer in de Champions League te voltooien. Ze slaagden er afgelopen weekend in om een ​​perfect momentum te verzamelen toen ze hun weg naar huis maakten naar een 4-1 overwinning op Real Sociedad. De Spaanse zwaargewichten verwierven ook een reputatie voor hun ongeslagen record in de hoofdstad. Hoewel PSG een groot aantal aanvallende sterren zou kunnen ondersteunen, krijgen gasten midden in de week te maken met zorgwekkende races op hun reizen. Met opeenvolgende nederlagen in de Ligue 1 tegen Nice en Nantes, steunen we hier de overwinning van Madrid met aantrekkelijke kansen.

Oordeel: Real Madrid wint

Beste kansen: 13/8

Boekenmaker: Unibet

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.