Uncategorized

Verrassende statistieken tonen aan dat Arsenal aan de top staat met Man City als het team met de meest formele in Europa

Verrassende statistieken tonen aan dat Arsenal aan de top staat met Man City als het team met de meest formele in Europa

Arsenal staat samen aan de top met Manchester City als het team met de meest formele in de Europese competities big five in de laatste tien wedstrijden.

The Gunners versloegen Watford dit weekend met 3-2 en speelden stijlvol voetbal terwijl ze nog eens drie punten scoorden op Vicarage Road, en vooral Bukayo Saka leek opnieuw een geweldig licht voor het team.

Dit volgt Arsenal, dat ook enkele belangrijke recente overwinningen op de Wolves en Brentford heeft behaald, waarbij het team van Mikel Arteta er naar uitziet om op het juiste moment in vorm te komen, aangezien ze hopen in de top vier te eindigen.

Hieronder ziet u hun recente puntentotaal in vergelijking met andere grote namen in de meest competitieve competities in Europa …

Zowel Arsenal als City hebben 25 punten uit hun laatste tien competitiewedstrijden, voor Liverpool en Barcelona, ​​die zullen herleven onder de nieuwe manager Xavi.

Ook Bayern München en Juventus behoren tot de grote namen op deze lijst, maar indrukwekkend is ongetwijfeld dat Arsenal bovenaan staat.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.