Uncategorized

Teyana Taylor aan het feesten in Parijs te midden van geruchten dat ze aan de drugs was Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Teyana Taylor aan het feesten in Parijs te midden van geruchten dat ze aan de drugs was  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

Beste foto / ACHTERGROND

Teyana Taylor ze had plezier met vrienden in The Arc tijdens Paris Fashion Week in Parijs, Frankrijk in het weekend.

Beste foto / ACHTERGROND

Op de foto’s is de gewogen zangeres te zien die een zwarte leren broek en een zwarte leren jas draagt ‚Äč‚Äčover een kanten cropped top.

ACHTERGROND

Op zaterdag was de moeder van 2 kinderen aanwezig Rick Owens‘modeshow met haar dochter, Junie, op sleeptouw. Zoals de meeste goede moeders neemt Teyana haar kinderen mee op reis omdat sommige minderjarige kinderen last hebben van hechtingsstoornissen tijdens lange scheidingen van moeders.

Beste foto / ACHTERGROND

Vorige maand, Teyana doe de geruchten de wereld uit dat ze een drugsverslaafde was die in het ziekenhuis werd opgenomen na een overdosis toen ze hoorde over haar man, Ik ben eenhij heeft haar bedrogen.

Ze twitterde:

“De persoon die deze CAP heeft gestuurd [a**] Het TikTok-verhaal is een dwaas, de persoon die deze CAP ‘opnieuw heeft ingevoerd’ [a**] het verhaal is een dwaas (hij kan maar beter zijn hofmunt bij de hand hebben) maar mensen die het GLB vertrouwden [a**] het verhaal is de grootste dwaas smh. Jullie hebben allemaal een YT-meisje deze shit laten uithalen tijdens een maand zwarte geschiedenis ??? “

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.