Uncategorized

Sydney Sweeney, Porsha Williams en meer sterren gebruiken deze moisturizer

Sydney Sweeney, Porsha Williams en meer sterren gebruiken deze moisturizer

Als je wat meer inzicht nodig hebt voordat je dit product gaat bekijken, zijn hier een paar 7.400+ beoordelingen Amazone klanten die 5-sterrenrecensies hebben achtergelaten.

Een Amazon-koper stond erop: “Dit heb je nodig! Dit is mijn favoriete vochtinbrengende crème aller tijden en ik zal hem aan het eind van de dag kopen. Het is vochtinbrengend (het beste voor de normale tot droge huid), geschikt voor de gevoelige huid (die ik heb ), heeft een zachte geur en het werkt zelfs op een zeer geïrriteerde huid (die ik momenteel ook tretinoïne heb). Het pilt niet onder andere producten en vormt een geweldige basis voor make-up (daarom raden zoveel visagisten aan en gebruik het op de achtergrond). Koop het. Het is zijn gewicht in goud waard.’

De klant vertelde: “Dit is mijn favoriete vochtinbrengende crème aller tijden. Ik gebruik het al jaren. Ik heb een extreem gevoelige huid en dit product is zo zacht. Het is zeer hydraterend, maar niet te veel. Het maakt mijn huid vochtig en gezond Ik gebruik het ook graag als foundation. Alles over 10/10 product! “

Een fan zei: “Ik weet niet wat voor magie dit is, maar het is een uitkomst. Ik heb een gecombineerde huid die vaak droog en ongelooflijk hydraterend is – ik gebruik dit product al bijna twee jaar en zolang ik gebruik het regelmatig Ik heb geen peeling. voor sommige rimpels en rimpels op de oogleden! Het is niet vettig en heeft een aangename bloemengeur die niet geparfumeerd, te inspannend of langdurig is duidelijk Ierse huid helemaal niet, dat is een eerlijk wonder. Het is duur, maar een klein beetje gaat een lange weg. Met één tube doe ik meerdere maanden! MAGIC. “

De visagiste vertelde: “Dit is niet voor niets de favoriete keuze van visagisten. Dit is een echt universele crème die je kunt gebruiken als vochtinbrengende crème of primer. In het begin was ik sceptisch, ik heb gevoelige, acne- gevoelige en onzuivere huid in de winter. een crème die mijn gevoelige en problematische huid zal helpen en ik ben blij dat ik dit heb geprobeerd. Dit kleine ding doet wonderen voor mijn huid. Ik heb roodheid en droogheid rond mijn mond en het verdwijnt ‘s nachts.”

Een ander zei: “Dit product is de heilige graal van alle huidverzorgingsproducten die ik ooit heb gebruikt. Ik hoef geen poeder meer te dragen. Dit als voorbeeld met een beetje concealer zorgt ervoor dat ik er strak uitzie. Foto’s zien er ook geweldig uit. een constante hydratatie zonder vettig aan te voelen Een warme aanrader! “

“Ik kan niet leven zonder deze crème. Het is het enige dat ik op mijn gezicht gebruik. Ik ben dol op dit kleine formaat voor op reis, in de auto, in tas. Ik heb overal veel flessen”, vertelde de oude fan van de crème.

Iemand anders zei: “Love, Love, Love this! Ik gebruik het elke dag, ‘s ochtends, en ja, ik zie het verschil !! Ik bezocht Parijs vorige maand, de huid van deze Parijse dames was geweldig! Ik ging naar Pharma voor meer informatie, zoals alle artikelen in Mode, enz., zei daarheen te gaan. Een heel ander denkproces, en ja, ik ZIE verbetering!”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.