Uncategorized

Russische pop seizoen 2 heeft eindelijk een premièredatum

Russische pop seizoen 2 heeft eindelijk een premièredatum

Een persoon zijn kan een echte nachtmerrie zijn, maar een tweede seizoen krijgen is een verdomde droom.

Op 7 maart, Netflix kondigde het aan Russische pop keert terug op 20 april Natasha Lyonne en Charlie Barnett– De ijsserie komt terug voor een een seizoen van zeven afleveringen met Lyonne als showrunner en uitvoerend producent.

Het tweede seizoen speelt zich af vier jaar nadat Nadia (Lyonne) en Alan (Barnett) samen aan de doodslus zijn ontsnapt en volgt het stel dat “dieper in hun verleden graaft via een onverwacht weerportaal op een van de meest beruchte locaties van Manhattan”. volgens de beschrijving van Netflix. “Aanvankelijk zien ze dit als een steeds groter wordend avontuur dat een tijdperk overspant, een intergenerationeel avontuur, maar ze ontdekken al snel dat deze buitengewone gebeurtenis meer zou kunnen zijn dan ze hadden verwacht en samen moeten ze een uitweg zien te vinden.”

We hebben Nadia en Alan voor het laatst gezien tijdens het eerste seizoen – dat ze ontving 13 Emmy-nominaties en drie overwinningen – terug in 2019. De serie keert terug met Alex Buono en Amy Poehler als uitvoerende producenten.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.