Uncategorized

Rashford van Man United is ongelukkig met rechts spelen

Rashford van Man United is ongelukkig met rechts spelen

Manchester United-ster Marcus Rashford heeft naar verluidt het gevoel dat hij momenteel wordt gespeeld door interim-manager Ralf Rangnick.

De speler van het Engelse elftal kent niet het beste seizoen en het lijkt erop dat hij nu zijn toekomst bij de club afweegt. Keer.

Het rapport voegt eraan toe dat Rashford niet al te blij is dat hij vooral aan de rechterkant van de aanval van Man Utd wordt gebruikt, omdat hij liever aan de linkerkant speelt, maar die rol wordt nu vooral gespeeld door Jadon Sancho.

Rashford is in een rapport van Arsenal gelinkt aan een mogelijk doelwit 90 minen het zou kunnen dat hij een betere kans zou hebben om op zijn gewenste positie te spelen als hij naar het Emirates Stadium zou verhuizen.

Marcus Rashford wil niet op rechts spelen

Arsenal heeft momenteel een langdurige vervanger nodig voor Pierre-Emerick Aubameyang, die vaak op links speelde of als de belangrijkste spits van het team.

Rashfords vaardigheden betekenen dat hij ideaal zou kunnen zijn voor zo’n rol, en het zal interessant zijn om te zien hoe deze saga zich ontvouwt.

Sommige Gunners-fans willen misschien niet dat hun club op de 24-jarige gokt nadat ze dit seizoen vorm hebben verloren, maar het lijdt geen twijfel dat hij in zijn tijd een toptalent is en zich zou kunnen verbeteren onder de juiste manager en op de juiste positie.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.