Uncategorized

Rashford overweegt United te verlaten – Soccer News

Rashford overweegt United te verlaten – Soccer News

Marcus Rashford overweegt een carrière bij Manchester United na te streven, zo wordt gezegd Fabrizio Romano.

De 24-jarige is een product van United Academy. De eerste werd in januari 2016, in de tijd van Louis van Gaal, gepromoot als een van de meest opwindende jonge perspectieven van het Engelse voetbal. In maart van dat jaar scoorde hij het enige doelpunt in de Manchester derby in het Etihad, waarmee hij zijn team drie punten opleverde en het recht om op te scheppen in de stad.

Zes jaar snel vooruit, en Rashford speelt lang niet zoveel als ze zouden willen voor United, en het is gewoon dat City ze volledig heeft verpest bij het Etihad.

Blijkbaar maakt Rashford zich momenteel zorgen over de wedstrijd en zijn toekomstige rol in het United-team. Hij is klaar om tot het einde professioneel te blijven, maar hij wil duidelijkheid over zijn situatie bij de club. Aan het einde van het seizoen gaat hij de laatste 12 maanden van zijn contract in.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.