Uncategorized

Rangnick negeerde het tactische advies van Ronaldo

Rangnick negeerde het tactische advies van Ronaldo

Manchester United-superster Cristiano Ronaldo suggereerde naar verluidt tijdens een recente teamvergadering dat Ralf Rangnick twee spitsen zou moeten gebruiken.

De Portugese speler van het nationale team heeft veel ervaring op het hoogste niveau en heeft onder een aantal moderne managers gewerkt op weg naar het winnen van een aantal grote onderscheidingen, waaronder vijf Champions League-titels.

Toch leek interim-chef van de Rode Duivels, Rangnick, niet klaar om het advies van Ronaldo op te volgen, ondanks de tactische opzet die tijdens een recente teamvergadering werd voorgesteld. de atletische.

Man Utd heeft in hun laatste wedstrijden op geen enkel moment twee voorsprong gehad, en om eerlijk te zijn had Rangnick daar niet echt een kans op omdat Ronaldo gisteren de 4-1 nederlaag tegen Manchester City in de Manchester derby miste.

Cristiano Ronaldo was niet de beste voor Manchester United

Het rapport richt zich vooral op de afwezigheid van Ronaldo bij die wedstrijd en hoe het het MUFC-team van streek leek te maken, maar het lijkt zeker verre van ideaal dat de 37-jarige en zijn manager op totaal verschillende golflengten lijken te zitten.

Ronaldo keerde voor de zomer terug van Juventus naar United en beleefde een gemengde tweede periode op Old Trafford, lang voordat hij in de tweede helft van het seizoen vervaagde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.