Uncategorized

Premier League-team van de week: De Bruyne Mahrez Saka

Premier League-team van de week: De Bruyne Mahrez Saka

Manchester City domineerde niet verrassend het laatste Premier League-team van de week na gisteren met 4-1 te hebben gewonnen van rivalen Manchester United in een derby in het Etihad Stadium.

De regerende kampioenen hebben laten zien dat ze hun titels niet zonder slag of stoot zullen opgeven, en Kevin De Bruyne en Riyad Mahrez hebben deze geweldige wedstrijd benadrukt en beiden hebben een geweldige line-up naar keuze gemaakt BBC Sport deskundige Garth Crooks.

Chelsea slaagde er ook in om drie spelers te scoren, met Thiago Silva, Reece James en Kai Havertz die werden geselecteerd nadat de Blues Burnley met 4-0 hadden verslagen.

Het lijdt ook geen twijfel dat Arsenal’s wonderkind Bukayo Saka een van de prominente individuele artiesten van het weekend was, dus het is volkomen terecht dat ook hij een plaats verdiende in de opstelling van Crooks.

Dit waren zeker belangrijke prestaties en resultaten voor City, Chelsea en Arsenal, hoewel Liverpool misschien een beetje moeilijk zou voelen, aangezien geen van zijn spelers binnenkwam ondanks een moeilijke 1-0 overwinning op West Ham.

Het is ook goed om te zien hoe Philippe Coutinho de XI binnenkomt, terwijl de leenman van Barcelona indruk bleef maken tijdens zijn tijd bij Aston Villa.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.