Uncategorized

Neville’s zorgwekkende claim van Rashford na de Manchester-derby

Neville’s zorgwekkende claim van Rashford na de Manchester-derby

Manchester United-legende Gary Neville heeft Marcus Rashford verontrustend opgemerkt nadat hij er niet in was geslaagd om in de selectie te komen voor de wedstrijd van gisteren tegen Manchester City.

De Engelse international is dit seizoen niet op zijn best geweest en Neville zegt dat hij genoeg zegt dat hij niet in de line-up van Ralph Rangnick is opgenomen, ondanks het gebrek aan andere opties om vooruit te beginnen.

Man Utd zat zonder Cristiano Ronaldo en Edinson Cavani in het Etihad Stadium, maar Rangnick paste zijn systeem een ​​beetje aan en begon aan een ietwat experimentele aanval waarbij Bruno Fernandes en de jongere Anthony Elanga betrokken waren.

Rashford kwam later, maar Neville zegt dat hij slecht was tegen City en het team leek er nog slechter uit te zien nadat hij erbij betrokken raakte.

‘Ik dacht dat ze nog erger waren toen Rashford en Lingard kwamen opdagen. Ik dacht dat ze verschrikkelijk waren: “Neville werd geciteerd door Sky Sports over de Manchester derby. Metro.

Hij voegde eraan toe: “Dat zou het ultieme ding moeten zijn voor Marcus Rashford vandaag.

“Hij begon het seizoen met vier andere spitsen, maar hij is er niet en kan nog steeds niet opzij.

‘Het vertelt je waar Rashford is, waar Rangnick denkt dat hij is.’

Dit zijn inderdaad verdomde uitspraken van Neville, maar het is denkbaar dat de meeste United-fans het eens zullen zijn met zijn beoordeling van de situatie van Rashford.

Ondanks dat het een echt wonder was toen hij voor het eerst het podium betrad op Old Trafford, is zijn vooruitgang de laatste tijd een beetje vertraagd, hoewel dit deels te wijten kan zijn aan het spelen onder verschillende managers, aangezien het hele team de afgelopen jaren worstelde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.