Uncategorized

Movie Independent Spirit Awards 2022 Red Carpet Fashion

Movie Independent Spirit Awards 2022 Red Carpet Fashion

Heet op de hielen SAG 2022 Awardsde 37. Film Independent Spirit Awardster ere van de beste onafhankelijke films en televisieseries van 2021, begon op zondag 6 maart in Santa Monica, Californië.

Traditioneel gehouden op de zaterdag voor de Oscars, markeert de datum van 2022 een verandering in het seizoen, waardoor de Spirit Awards voorop staan ​​en centraal staan ​​bij de Oscar-stemming, volgens Filmonafhankelijkeen non-profit kunstorganisatie die de show produceert.

We keren dit jaar terug naar een persoonlijke ceremonie – de gastheer echtpaar Megan Mullally en Nick Offerman—Awards worden uitgezonden op de Amerikaanse televisie tijdens IFC en worden exclusief uitgezonden door AMC+.

Aan de vooravond van de show moeten alle ogen gericht zijn geweest op de rode loper. Kristen Stewart aangekomen bij het glittery chique Chanel-ensemble terwijl Andrew garfield viel in Valentina’s scherpe paarse jas.

Maggie Gyllenhaal, Sebastian Stan, Julia Fox en Lily James ze behoorden ook tot de beroemdheden die tijdens de ceremonie werden gespot.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.