Uncategorized

MLS: Chara behaalt opnieuw een wielerverdoving terwijl Timbers gelijkspeelt met LAFC, Inter verslaat Austin

MLS: Chara behaalt opnieuw een wielerverdoving terwijl Timbers gelijkspeelt met LAFC, Inter verslaat Austin

Yimmi Chara scoorde een spectaculair doelpunt uit het wielrennen in de tweede wedstrijd op rij, terwijl Portland Timbers 1-1 gelijkspeelde met een tienkoppige speler met LAFC in MLS op zondag.

Chara, wiens acrobatische trap vorige week een 2-2 gelijkspel opleverde met regerend Supporters ‘Shield-winnaar New England Revolution, scoorde in de 18e minuut.

De inzet van Christhian Paredes werd geblokt door LAFC-verdediger Mamadou Fall, met een losse bal die richting Chari’s rug viel richting het doel en zijn fietsschot ging over doelman Maxime Crepeau.

Carlos Vela kwam in de eerste helft het dichtst bij de gelijkmaker met een scherp schot met zijn linkervoet, die goed werd verdedigd door Timbers-doelman Aljaz Ivačić met zijn uitgestrekte rechterhand.

Portland verloor Claudio Bravo in de 62e minuut na het ontvangen van een tweede gele kaart, en Fall dwong hen te betalen door in de 93e minuut gelijk te maken met een schot van Brian Rodriguez over het doel.

Inter Miami versloeg Austin met 5-1 met tweetallen Sebastian Driussi en invaller Ethan Finlay.

Austin nam binnen een half uur een 2-0 voorsprong met dribbels van Driussi en Julio Cascante, voordat Driussi vroeg in de tweede helft een derde sloeg.

Gonzalo Higuain zorgde voor een vervanger voor de rust voor Leonardo Campano om er een te pakken voordat het late duo van Finlay een sterke overwinning behaalde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.