Uncategorized

Mbappé hield de kick in PSG-training voor de confrontatie met Real Madrid

Mbappé hield de kick in PSG-training voor de confrontatie met Real Madrid

Kylian Mbappé kreeg maandag tijdens de training een trap in het rechterbeen, hoewel Paris Saint-Germain suggereerde dat de aanvankelijke prognose positief was.

Mbappé speelde dit weekend niet tegen Nice vanwege een thuisschorsing, maar hij had opnieuw cruciaal moeten zijn, aangezien PSG woensdag in de Champions League strijdt tegen Real Madrid.

Het schitterende late doelpunt van de 23-jarige scheidde de partijen in de eerste wedstrijd, en PSG hield het algemene voordeel van 1-0 en ging op weg naar Santiago Bernabeu.

Maandag doken echter berichten op dat Mbappé een trainingsblessure opliep, wat twijfel zou kunnen doen rijzen over zijn deelname.

PSG heeft nu bevestigd dat de berichten kloppen, maar voegde eraan toe dat het eerste onderzoek naar het probleem van de aanvaller niet al te zorgwekkend was, hoewel dinsdag verdere updates zullen worden doorgevoerd.

Een verklaring op de officiële website van PSG luidt: “Kylian Mbappé kreeg vandaag een goede trap op de training. ‘s Middags onderging hij een behandeling.

“De medische tests zijn bemoedigend en er zal binnen 24 uur een nieuwe update plaatsvinden.”

Uit de medische update van PSG bleek ook dat Sergio Ramos nog steeds individueel traint en dat tot het einde van de week zal doen.

Ander Herrera traint ondertussen ook alleen en blijft conjunctivitis behandelen. Aan het einde van de week traint hij verder met het team.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.