Uncategorized

Mbappé en Haaland zijn de opvolgers van Messi en Ronaldo, stelt Higuain

Mbappé en Haaland zijn de opvolgers van Messi en Ronaldo, stelt Higuain

Kylian Mbappe en Erling Haaland zijn de natuurlijke erfgenamen van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, zegt Gonzalo Higuain.

Beide spelers zijn in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, waarbij Mbappé onlangs een uitstekende solo scoorde en Paris Saint-Germain op een 1-0 voorsprong bracht op Los Blancos in de Champions League-ronde van 16.

Madrid wees in augustus verschillende aanbiedingen op Mbappé af. De 23-jarige wordt aan het einde van het seizoen free agent.

Rapporten hebben gesuggereerd dat Mbappé de rematch van woensdag in Spanje zou kunnen missen na een klap op de training, maar aangezien PSG hoopt klaar te zijn om te reizen, beweert voormalig Madrid-spits Higuaín dat de spits een van de twee opvolgers van Messi en Ronaldo is.

De Inter Miami-spits, die tussen 2007 en 2013 107 doelpunten scoorde in 190 LaLiga-wedstrijden voor Madrid, gelooft ook dat de komst van Mbappé zijn oude club kan terugbrengen naar de ‘top’ van het Europese voetbal.

“[Mbappe] het heeft alle kenmerken, ‘vertelde Higuain aan Stats Perform.

“Ik denk dat Leo en Cristiano op een gegeven moment zullen stoppen met spelen, want zo is het leven, en Mbappé en Haaland zullen hun opvolgers zijn.

“Natuurlijk heeft Mbappé alle eigenschappen om Real Madrid naar de top te brengen.”

Mbappé evenaarde onlangs Zlatan Ibrahimovic als de gedeelde tweede topscorer in de geschiedenis van PSG, en zijn 156 goals voor de Franse giganten waren alleen maar beter dan Edinson Cavani, die 200 goals scoorde voor de club.

Madrid-coach Carlo Ancelotti noemde Mbappé “niet te stoppen” nadat hij de Spaanse reus vorige maand in het Parc des Princes had neergehaald.

Sportief directeur Leonardo van PSG noemde Mbappé onlangs ‘de beste speler ter wereld’, wat suggereert dat de gezochte spits nog steeds zou kunnen besluiten in de Franse hoofdstad te blijven.

Mbappé is geschorst vanwege de 1-0 nederlaag van PSG in de Ligue 1 door Nice vorige keer, en is de enige speler aan de Franse top die dit seizoen dubbelcijferige goals en assists maakt, met zijn 24 goals (14 goals, 10 assists) het helpen van Parijs om 13 punten aan de top te leiden.

Haaland is ondertussen een van de meest productieve spitsen in het Europese voetbal en er is aangekondigd dat Madrid en Manchester City de 21-jarige achterna zitten.

Sinds zijn debuut bij Borussia Dortmund in januari 2020 heeft de Noorse international 80 keer gescoord in alle competities, een resultaat dat alleen achterblijft bij Robert Lewandowski van Bayern München (112) in dezelfde periode onder spelers in de Europese competities van de Big Five .

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.