Uncategorized

Man United transfernieuws: Mata gaat waarschijnlijk weg

Man United transfernieuws: Mata gaat waarschijnlijk weg

Manchester United-spits Juan Mata zal naar verluidt de club deze zomer in de transferperiode verlaten.

De ervaren Spaanse spelmaker is niet langer een vaste speler van Man Utd en trekt de aandacht van La Liga, en veel clubs hebben naar verluidt naar zijn diensten gevraagd, volgens de atletische.

Mata is al jaren een goede dienaar op Old Trafford, maar in een bericht van The Athletic staat nu dat er een gevoel van ‘verwarring’ is door een gebrek aan kansen onder voormalig interim-manager Ralph Rangnick.

United-fans zullen misschien teleurgesteld zijn om Mato te zien vertrekken zonder zijn laatste rush, maar het is eerlijk genoeg dat de 33-jarige een vervolg overweegt.

Mata zou waarschijnlijk nog voor een aantal La Liga-clubs kunnen werken, en het zou interessant zijn om te zien of hij zijn carrière nieuw leven in kan blazen door te ontsnappen uit Engeland.

Ondanks dat hij in zijn begindagen bij Chelsea een van de beste creatieve spelers ter wereld was, presteert Mata al een aantal jaren niet meer op zulke hoge standaarden, dus het is misschien het beste voor alle betrokkenen om iets te veranderen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.