Uncategorized

Man United-spelers boos over afwezigheid Cristiano Ronaldo

Man United-spelers boos over afwezigheid Cristiano Ronaldo

Spelers van Manchester United waren naar verluidt verrast dat Cristiano Ronaldo gisteren niet aanwezig was bij de wedstrijd van Manchester City in het Etihad Stadium.

De Portugese speler van het nationale elftal liep een blessure op die hem uitsloot van de derby in Manchester, en het lijkt erop dat hij snel het land uit is gevlogen om een ​​korte pauze te nemen, aldus de woordvoerder. de atletische.

Ronaldo’s aanwezigheid zou natuurlijk welkom zijn voor de City-clash, maar met het gevoel dat zijn uitstraling het verschil zou kunnen maken voor zo’n grote wedstrijd, volgens een rapport van The Athletic.

Man Utd verloor uiteindelijk met 4-1 van Pep Guardiola, die de hele wedstrijd een veel beter team was.

Het is dus een beetje moeilijk voor te stellen hoeveel verschil Ronaldo realistisch gezien zou kunnen maken, of hij nu op het veld stond of zelfs maar op de bank om zijn teamgenoten aan te moedigen.

De 37-jarige had een behoorlijk seizoen in zijn tweede etappe bij de Rode Duivels, maar zijn vorm zakte iets in de tweede helft van de campagne en het is onduidelijk hoe hij het spelplan van Ralph Rangnick tegen City kon laten werken.

Het is echter verre van ideaal dat hij zijn medespelers niet hielp toen ze het gevoel hadden dat ze hem nodig hadden, wat wijst op een algemeen slecht humeur in de kleedkamer van United op dit moment.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.