Uncategorized

Man United bereidt zich voor op het vertrek van Ronaldo en begint gesprekken met Everton-sterrenmakelaars

Man United bereidt zich voor op het vertrek van Ronaldo en begint gesprekken met Everton-sterrenmakelaars

Er is een groeiend geloof dat Cristiano Ronaldo deze zomer Manchester United zal verlaten.

Ondanks dat hij zijn tweede verblijf op Old Trafford met een knal begon na het scoren van een returnwedstrijd tegen Newcastle United, is de vorm van Ronaldo de afgelopen weken gedaald tot het laagste niveau in zijn carrière.

Na slechts één keer te hebben gescoord in zijn laatste acht Premier League-wedstrijden, zette Ronaldo’s droogte voor het doel druk op interim-manager Ralph Rangnick.

Het voormalige Real Madrid-melkwegstelsel werd echter niet geholpen door zijn teamgenoten van United.

Brede spits Marcus Rashford is waarschijnlijk in slechtere vorm na slechts vijf keer te hebben gescoord in bijna evenveel maanden, en met Edinson Cavani die worstelt om fitheid, blijft Ronaldo, 37, de opstelling van de Rode Duivels van week tot week leiden.

MEER: Leidende Manchester City in de race om Erling Haaland vast te leggen omdat de grootste rivalen het probleem moeten oplossen

Hoewel sommige speculaties over de Portugese speler van het nationale team onterecht waren, vergis je niet, niet alles is goed bij United.

Ronaldo’s uitsluiting van de selectie van zijn team voor de derby van zondag in Manchester, hoewel officieel vanwege een blessure, heeft de bezorgdheid alleen maar vergroot dat de winnaar van het Europees Kampioenschap van 2016 op zoek is naar een vertrek uit Old Trafford.

Cristiano Ronaldo zal naar verwachting deze zomer Manchester United verlaten.

Nu Paul Pogba, Jesse Lingard en Juan Mata allemaal de laatste maanden van hun contract ingaan, hoewel Ronaldo’s contract nog een seizoen te gaan heeft, maken senioren zich al op voor een zomer van transformatie.

Buitenspel gepakt realiseert zich dat de beslissing om de club te verlaten uiteindelijk aan Ronaldo zal worden overgelaten, als hij besluit te vertrekken, zal de club de 37-jarige niet proberen te overtuigen om te blijven.

In een poging om het verwachte vertrek van vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar Matt Judge te plannen, sprak de transferbaas onlangs met Everton Richarlison-vertegenwoordigers.

Eerder dit jaar vond een ontmoeting plaats tussen vertegenwoordigers van Richarlison’s Velasco-agentschap en United-functionarissen om een ​​mogelijke zomertransfer te bespreken.

Cijfers die door de agenten van de aanvaller worden gepromoot, omvatten een aanzienlijke stijging van zijn huidige salaris bij Everton, wat hem iets minder dan £ 5 miljoen per jaar oplevert, evenals een geschatte transfersom tussen £ 60 miljoen en £ 70 miljoen.

Richarlison, 24, trad in 2018 toe tot de Toffees nadat hij £ 35 miljoen had verplaatst van Watford.

Sinds zijn aankomst in Goodison Park heeft de Zuid-Amerikaan in 138 wedstrijden gespeeld, in alle competities, en leverde hij onderweg 59 doelpunten op.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.