Uncategorized

Lucy Boynton biedt een zeldzaam inzicht in haar relatie met Rami Malek

Lucy Boynton biedt een zeldzaam inzicht in haar relatie met Rami Malek

En de prijs voor de beste liefdesverklaring gaat…

In een interview met Uw tijdschrift gepubliceerd op 6 maart Lucy Boynton ze vertelde wat er door haar hoofd ging toen de vriend en Tsjechische rapsodie kosten Rami Malek hij kondigde zijn liefde voor haar aan tijdens zijn toespraak bij de Oscars van 2019.

Destijds zei Rami: “Lucy Boynton, jij bent het hart van deze film, je bent buitengewoon getalenteerd, je hebt mijn hart veroverd.”

Lucy’s reactie? “Klinkt zo stom, maar ik was me niet bewust van het publieke element ervan.” – zei Lucy in een interview. “Je absorbeert gewoon, milliseconde per milliseconde, wat er aan de hand is, en dan ineens hoor je applaus en besef je dat het een openbaar moment is, wat een beetje raar is.”

In een interview uit 2019 De snedeLucy deelde dat, ondanks dat ze op dat moment “verduisterd” was, ze zich dat moment gelukkig herinnert.

“Zijn overwinning voor zijn optreden was als een overwinning voor het topje van de ijsberg van alles wat hij deed”, zei ze. “Op de een of andere manier vergeet je dat er honderden andere mensen in de kamer zijn.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.