Uncategorized

Liverpool transfernieuws: Salah claim van Owen

Liverpool transfernieuws: Salah claim van Owen

Voormalig Liverpool-ster Michael Owen heeft Mohamed Salah een sterke transferwaarschuwing gestuurd te midden van twijfels over zijn toekomst op de lange termijn op Anfield.

De Egyptische international moet nog een nieuw contract tekenen bij de Reds, ondanks het feit dat volgend seizoen in het laatste jaar van zijn huidige contract zal zijn.

Dit is begrijpelijk een beetje zorgwekkend voor Liverpool, aangezien Salah heeft bewezen een van de beste spelers in de clubgeschiedenis te zijn met een sensationele carrière sinds hij in 2017 bij de Roma-club kwam.

Liverpool moet er zeker alles aan doen om Salah te behouden, hoewel Owen er ook op wees dat er niet per se beter is voor de 29-jarige om te spelen.

Adressering Liverpool echoOwen stelt dat Salah niet naar een andere eersteklasser gaat, waarvan alleen Manchester City sowieso al een stap vooruit zou zijn, terwijl hij zich ook afvraagt ​​of Real Madrid, Barcelona of Paris Saint-Germain echt zo aanlokkelijk voor hem zou zijn.

“Ik moet toegeven dat het me zou verbazen als Mohamed Salah zou vertrekken”, zei Owen. “Waarom niet blijven? Hij krijgt een mooi aanbod.

“Het viel ons toen gewoon op. Hij was toen absoluut op het toppunt van zijn kunnen en dat was waarschijnlijk zijn laatste grote contract. Je begrijpt dat aan beide kanten alles goed moet komen.

“Maar toen ik in die situatie zat, waren we derde, vierde, vijfde, zesde of wat dan ook in de competitie. Er waren andere teams die je iets konden bieden, zoals Real Madrid of Barcelona, ​​omdat we niet elk jaar de competitie wonnen.

Mohamed Salah was wereldklasse voor Liverpool

‘Maar waar zou je nu heen gaan?’ Er is momenteel niemand groter dan Man City of Liverpool.

“Hij zal zeker niet naar iemand in het VK gaan. Barcelona en Real Madrid zijn momenteel nog niet zo oud. Paris Saint-Germain Ik kan het me niet voorstellen, waarom zou je naar de Franse competitie willen als je in de Premier League speelt? Hetzelfde geldt voor Duitsland. Nergens anders.

“Elke speler staat op dit moment in de rij om naar Liverpool en Man City te komen. Als je daar bent, weet ik niet waarom je zou opgeven.

“Ik zie zeker geen reden waarom ik het niet zou zeggen en het zou me verbazen als er niet snel een aankondiging komt.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.