Uncategorized

Leidende Manchester City in de race om Erling Haaland vast te leggen omdat de grootste rivalen het probleem moeten oplossen

Leidende Manchester City in de race om Erling Haaland vast te leggen omdat de grootste rivalen het probleem moeten oplossen

De gedachte dat Erling Haaland oké is voor Manchester City is ontmoedigend, maar volgens recente rapporten zou het deze zomer werkelijkheid kunnen worden.

Dit is volgens een recent rapport van David Ornstein van The Athletic, die beweerde dat de Borussia Dortmund-spits van wereldklasse is en waarschijnlijk naar Real Madrid of Manchester City gaat.

Sinds hij in januari 2020 bij Borussia Dortmund kwam, speelde Haaland in 79 wedstrijden, in alle competities, en scoorde daarbij maar liefst 80 doelpunten, waaronder 23 in de prestigieuze Champions League.

Erling Haaland zou aan het einde van het seizoen Borussia Dortmund moeten verlaten.

Er wordt al maanden gespeculeerd dat er inspanningen zullen worden geleverd om de handtekening van de 21-jarige veilig te stellen.

Onlangs gesproken over de complexe contractuele situatie van de spits, Dortmund-manager Marco Rose, die sprak met BILD (volgens Spiegel), Hij zei: “Alles komt op tafel bij Erling – iedereen is eerlijk tegen elkaar.

“Haaland zal op een gegeven moment een beslissing nemen – de club zal zich daar goed op voorbereiden.”

Hoewel het gerucht gaat dat bijna alle Europese topclubs staan ​​te springen om de speler van het Noorse nationale elftal, lijkt het er nu op dat de zomerse transferperiode snel nadert en de twee partijen de achtervolging hebben losgelaten.

City en Real Madrid zijn wanhopig op zoek naar Haaland.

Het feit dat de Los Blancos al zo lang Kylian Mbappé van PSG het hof maken, zou echter de weg kunnen banen voor Pep Guardiola om de Dortmund-ster welkom te heten in het Etihad.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.