Uncategorized

Karrueche Tran en Quavo zijn uit de markt Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Karrueche Tran en Quavo zijn uit de markt  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

De foto is mogelijk verwijderd

ACHTERGROND

Karrueche Tran en Quavo Marshall leidde tot speculatie dat ze aan het wandelen waren toen de twee in Nice Guy aankwamen voor een romantisch diner in West Hollywood, Ca.

ACHTERGROND

Volgens BACKGRID, Migos Rapper Quavo arriveerde en ging The Nice Guy binnen om 21:50 uur, ongeveer 6 minuten voor de aankomst van Karrueche.

Desi / ACHTERGROND

Beiden werden naar een privéterras geleid waar ze aten. Ze waren te horen praten, lachen, glazen rammelen en genieten van elkaars gezelschap.

Desi / ACHTERGROND

Ze gingen allebei apart – Karrueche, door de achterdeur, terwijl Quavo, 30, naar buiten kwam door de voordeur waar BACKGRID-fotografen stonden te wachten. Het gerucht gaat dat Karruche en Quavo dateerden van 2017, maar beweerden “goede vrienden” te zijn.

Quavo en rapper snoepgoed ze gingen in 2021 uit elkaar na een video liet ze zien hoe ze moesten vechten in een woonlift in 2020.

De een video gelekt TMZ in maart 2021. Daarna zwoer Saweetie voor altijd aan mannen.

Karrueche, 33, had een relatie met een voormalige voetballer Victor Cruz35, van november 2017 tot januari 2021.

Daarvoor had ze een relatie met een zangeres Chris Brown van 2011 tot 2016 nadat bekend werd dat Brown een dochter had, Royalty Bruinmet Karrueche’s ex-vriend, Nia Guzman.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.