Uncategorized

Josh Hartnett trouwt met Tamsin Egerton tijdens een intieme huwelijksceremonie

Josh Hartnett trouwt met Tamsin Egerton tijdens een intieme huwelijksceremonie

Josh Hartnett hij lijkt een taak te hebben volbracht die maar weinigen in Hollywood kunnen doen: een privéhuwelijk!

De Pearl Harbor de ster trouwde met zijn oude liefde Tamsin Egerton, bevestigde zijn vertegenwoordiger voor E! Nieuws 7 maart

Hoewel de details van de bruiloft privé blijven, zon naar verluidt heeft het paar geloften uitgewisseld tijdens een intieme ceremonie in het Londense stadhuis The Old Marylebone in november. In feite meldde de publicatie dat het paar trouwde in de Soho Room, die plaats biedt aan slechts 12 personen.

“Ze zijn even enthousiast als altijd en wilden het officieel maken in een bescheiden aangelegenheid”, zei een vriend. zon. “Het was een stijlvolle ceremonie met slechts een paar naaste familie en vrienden. Ze zijn erg blij om een ​​bescheiden leven te leiden, ver weg van showbizzfeesten en rode lopers, dus ze zijn blij om onder de radar te vliegen.”

Fans kennen Josh van zijn rollen in films als Black Hawk Down en Geluksgetal Slevinmaar de acteur besloot het te houden”Hollywood in de baai“In het vorige interview. In een vorig interview noemde hij de verhuizing “het beste voor mijn geestelijke gezondheid en mijn carrière.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.