Uncategorized

Jessica Simpson verkocht meer dan 16.000 van deze jurken op één dag

Jessica Simpson verkocht meer dan 16.000 van deze jurken op één dag

We hebben deze aanbiedingen en producten onafhankelijk gekozen omdat we er dol op zijn, en we denken dat je ze misschien leuk vindt voor deze prijzen. e! heeft partnerschappen, dus we kunnen een commissie krijgen als je iets koopt via onze links. Items worden verkocht door de handelaar, niet door E!. Prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

“Holy guacamole! De dag is nog niet voorbij en we hebben al 16.000 verkocht jurken! ” Jessica Simpson verdeeld in Instagram in het weekend tussen haar shows op HSN. Ja, u leest het goed. Van het merk Jessica Simpson zijn meer dan 16.000 exemplaren verkocht jurken in één voorstelling. Dit is meer dan indrukwekkend, maar niet verwonderlijk gezien de supertrouwe volgers van haar merk.

In hetzelfde bericht op Instagram deelde de modemagnaat: “En er is meer! Ga voor 20 jaar weer live op @hsn.” Het is op dit moment niet duidelijk wat de jurk is Open het boek Schrijver verkocht, maar het was waarschijnlijk veel, toch? Als je de HSN-uitzending hebt gemist, maar geïnteresseerd bent in de ongelooflijk populaire jurken, blijf dan scrollen om enkele van onze favorieten van haar merk te zien, inclusief maat, inclusief standaard, klein, plus en plus kleine maten.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.