Uncategorized

Je zult niet geloven hoe de ACM Awards 2009 eruit zagen

Je zult niet geloven hoe de ACM Awards 2009 eruit zagen

Het is weer de tijd van het jaar!

Terug in februari, De Academy of Country Music Awards heeft de genomineerden bekendgemaakt voor zijn 57e jaarlijkse prijsuitreiking, s Jimmy Allen en Gabby Barrett co-host met de legende zelf, Dolly Parton.

Chris Young leidt de groep met in totaal zeven nominaties – waarvan drie voor zijn hitsingle “Famous Friends” Kane Brown-terwijl Miranda Lambert16. knikken bindt haar aan haar Reba McGeheleRecord voor de meeste nominaties voor Artiest van het Jaar. Plus, Blake Lively won twee namen voor regie en productie Taylor Swift‘Ik wed dat je aan me denkt’ muziekvideo. superster broer Austin Swifthij kreeg ook zijn eerste erkenning als een van de producenten van de video.

Het behoeft geen betoog dat de wereld er heel anders uitzag sinds de ACM in 1968 voor het eerst hoeden ging delen. Zelfs als we terugkijken op 2009, heeft de countrymuziekgemeenschap een lange weg afgelegd. dan, Carrie Underwood nam ACM’s grootste entertainer van het jaar prijs mee naar huis om de prestigieuze Triple-Crown Award voor countrymuziek in de wacht te slepen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.