Uncategorized

Interesse in de transfer van Rashford West Ham Newcastle

Interesse in de transfer van Rashford West Ham Newcastle

West Ham United en Newcastle United behoren naar verluidt tot de clubs die geïnteresseerd zijn in de mogelijke transfer van gelijkspel Manchester United-ster Marcus Rashford.

De Engelse international speelde dit seizoen niet zo regelmatig voor Man Utd en hij zag er ook niet zo overtuigend uit als je zou verwachten toen hij op het veld kwam.

Rashford trekt nu de aandacht van andere Premier League-clubs, dus 90 min waarin staat dat West Ham en Newcastle interesse tonen in de 24-jarige.

Hoewel het voor Rashford misschien niet gemakkelijk is om afstand te doen van een grote naam als United en voor de Hammers of Magpies te spelen, zou het in dit stadium een ​​slimme carrièrestap kunnen zijn.

Marcus Rashford vecht voor Manchester United

West Ham is een groeiend team onder leiding van David Moyes, en Rashford zal zich er zeker van bewust zijn dat zijn teamgenoot van de Rode Duivels, Jesse Lingard, vorig seizoen zo’n succesvolle periode in bruikleen had.

Ondertussen zal Newcastle waarschijnlijk ook doorgaan met het bouwen van een opwindend nieuw ogend team onder de nieuwe eigenaren, dus Rashford zou er goed aan doen om deel uit te maken van dat ambitieuze project.

MUFC blijft ondertussen worstelen en managers en tekortkomingen veranderen, met Rashford verre van de enige speler die worstelt met verschillende slechte beslissingen die op bestuursniveau op Old Trafford zijn genomen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.