Uncategorized

Hoe scoort Robert Pattinson tussen alle andere Batman?

Hoe scoort Robert Pattinson tussen alle andere Batman?

In de acht jaar tussen Batman & Robin ondergang en Christopher Nolan‘met Batman begint herstart, een lange lijst met beroemdheden, we praten Joshua Jackson, Eion Bailey, Hugh Dancy, Billy Crudup, Cillian Murphy, Henry Cavill en Jake Gyllenhaalbij een rolauditie, maar Nolan vond zijn man in Bale.

Hij behandelt zijn rijke karakter in de trilogie 2005-2012 met respect, evenals zijn andere Oscar-genomineerde werk, de stem van de acteur, een complexere, gedurfdere wending als De donkere ridder maakte de weg vrij voor een realistischer aanbod van superhelden. (Eerlijk gezegd, houd je ertegen) Heath LedgerDe ingenieuze Joker zou genoeg kunnen zijn om de eerste plaats te winnen.)

“We wisten dat we het moesten uitvinden”, zegt Bale Hij zei Toronto zon. in 2019. “Ik maakte mensen letterlijk aan het lachen toen ik hen vertelde dat we een nieuw soort Batman aan het maken waren. Ik denk dat de reden waarom het werkte vooral de houding van Chris erover was.” Misschien wel het belangrijkste was dat hij wist wanneer hij zijn kap moest ophangen. Omdat hij blij was met de kans om het hele trio films te voltooien, weigerden hij en Nolan toen gesprekken over de vierde aan de oppervlakte kwamen: “Ik zei:” Nee. We moeten vasthouden aan de droom van Chris, die naar ik hoop altijd een trilogie is geweest Laten we niet te veel strekken en te soepel worden en we gaan naar de vierde.'”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.