Uncategorized

Heughan zelf van Outlander zag een mysterieuze vrouw kussen tijdens de lunch

Heughan zelf van Outlander zag een mysterieuze vrouw kussen tijdens de lunch

Sam Heughan start het nieuwe seizoen op verschillende manieren.

Terwijl buitenlander fans brachten hun weekend door met genieten van de première van het zesde seizoen van de Starz-serie, het leek erop dat een van de leden van de cast quality time genoot met een mogelijke nieuwe liefdesbelang.

Op de foto’s die exclusief aan E! News, de 41-jarige Schotse acteur werd gezien tijdens een lunch in Café Select in de wijk Soho in New York met een mysterieuze vrouw. Hoewel sommige foto’s suggereren dat er slechts twee vrienden rondhingen, betrapten de camera’s uiteindelijk het paar op een zoenend moment tijdens de maaltijd.

Na de lunch liep het duo door het gebied voordat Sam terugkeerde naar zijn hotel. En terwijl Sam en zijn team zwijgen over liefdesgeruchten, is dat niet verwonderlijk. De acteur probeert op beruchte wijze zijn privéleven buiten de schijnwerpers te houden.

“Zeker, relaties zijn moeilijk als je 10 maanden per jaar in Schotland werkt”, zei de acteur Vraagteken in januari 2020. “Ik reis veel en elke downtime die ik heb, probeer ik andere projecten te doen, dus mijn carrière staat voorop. Misschien vind ik uiteindelijk iemand.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.