Uncategorized

Gedurfde kleuren waar je in het voorjaar van 2022 niet bang voor hoeft te zijn

Gedurfde kleuren waar je in het voorjaar van 2022 niet bang voor hoeft te zijn

We hebben deze aanbiedingen en producten onafhankelijk gekozen omdat we er dol op zijn, en we denken dat je ze misschien leuk vindt voor deze prijzen. e! heeft partnerschappen, dus we kunnen een commissie krijgen als je iets koopt via onze links. Items worden verkocht door de handelaar, niet door E!. Prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Het seizoen van blazers en kachels is bijna voorbij, wat betekent dat je je garderobe opnieuw moet evalueren voor warm weer!

Aangezien het wedergeboorteseizoen is, is de lente een geweldige kans om in stijl uit je comfortzone te stappen. Of je nu wat meer leer laat zien of nieuwe prints en kleuren toevoegt aan je garderobe, waarom probeer je niet iets nieuws nadat je de afgelopen maanden met laagjes bent bedekt?

Hoewel ze neutraal zijn, zijn ze nog steeds in stijl onder It Girls, de Dopamine dressing trend het wordt steeds populairder en daarom zie je felle kleurstijlen in al je favoriete winkels. Wie had kunnen weten dat durven in het kiezen van een stijl ook een positief effect kan hebben op je mentale gezondheid!

Hoewel bloemenelementen niet revolutionair zijn voor de lente, zijn kleuren zoals fel roze, fel oranje, cerulean blauw en limoen zijn de manier om dit seizoen een statement te maken. Als je bereid bent om je stijl op een gewaagde manier te veranderen, kijk dan eens jurken, broekpakken, schoenen, topjes en accessoires in die trendy tinten hieronder.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.