Uncategorized

Gary Neville geeft een interessante voorspelling over het gevecht om de top vier tussen Man United en Arsenal

Gary Neville geeft een interessante voorspelling over het gevecht om de top vier tussen Man United en Arsenal

Manchester United-legende Gary Neville heeft toegegeven dat hij een weg terug kan zien voor zijn oude club in de race om dit seizoen bij de top vier te eindigen.

Na de 4-1 nederlaag van gisteren tegen Manchester City zei Neville dat hij Arsenal niet volledig vertrouwde, ondanks het feit dat The Gunners momenteel op zoek zijn naar een stevigere positie om zich te kwalificeren voor de Champions League.

Arsenal won uit met 3-2 van Watford, terwijl Man Utd werd verslagen in het Etihad Stadium, waardoor het team van Mikel Arteta nu één punt voorsprong heeft op de Rode Duivels en drie wedstrijden achterstand heeft.

We hebben Arsenal echter meerdere keren een veelbelovende voorsprong zien afwijzen, dus het is intrigerend om op te merken dat Neville United nog niet helemaal heeft opgegeven …

Foto’s met dank aan Sky Sports

United was gisteren slecht tegen City, maar heeft over het algemeen enige vooruitgang laten zien sinds Ralf Rangnick het overnam als interim-manager, dus deze zware wedstrijd moet niet per se worden gezien als te representatief voor hoe het team werkt.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.