Uncategorized

Fofana tekent nieuw contract bij Leicester City tot 2027

Fofana tekent nieuw contract bij Leicester City tot 2027

Wesley Fofana heeft een nieuw contract getekend bij Leicester City dat hem tot 2027 bij de Premier League-club houdt.

Fofana vervoegde The Foxes van Saint-Etienne in oktober 2020 en maakte indruk in King Power Stadium tijdens zijn eerste campagne in Engeland.

De Franse international onder 21 heeft echter niet meer gespeeld sinds hij een gebroken been en beschadigde enkelbanden opliep tijdens een oefenwedstrijd tegen Villarreal afgelopen augustus.

Dat weerhield de club er echter niet van zich in te zetten voor het veiligstellen van de toekomst van Fofana en maandag werd een nieuw contract van de centrale verdediger bekend gemaakt.

Op de officiële website van Leicester zei Fofana: “Ik ben erg blij dat ik een nieuw contract heb getekend. Hieruit blijkt dat de club mij vertrouwt en mij een contract aanbiedt tot 2027.

“Ik ben gewoon blij om hier te zijn. Het is mijn club, ik hou van de fans, dus ik ben erg blij en ik kijk er echt naar uit om terug te komen om te spelen.

“Ik hou van alles aan de club. Ik hou van de stad, ik hou van de fans. Dit is de familie waar ik het meest van hou. Ze zijn allemaal close en kunnen het goed met elkaar vinden.

“We hebben ook een geweldig team en we blijven vooruitgang boeken, met de wens om meer trofeeën te winnen. Daarom heb ik mijn toekomst tot 2027 aan de club gewijd. Ik wil met de club meer bereiken. Er zijn hier veel talenten en we kunnen samen nog veel meer doen.”

Brendan Rodgers bevestigde onlangs dat Fofana weer aan het trainen is, maar stond erop dat hij de 21-jarige niet zou haasten na zo’n ernstige blessure.

Fofana begeleidt mede-Foxes-verdedigers Ricardo Pereira en James Justin bij het ondertekenen van een nieuw contract met de club, en beiden hebben onlangs contracten getekend tot 2026.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.