Uncategorized

Emma Stone en echtgenoot Dave McCary gespot op een zeldzame reis naar Parijs

Emma Stone en echtgenoot Dave McCary gespot op een zeldzame reis naar Parijs

Het paar is tenslotte ongelooflijk privé als het gaat om hun gezinsleven. Hoewel Emma en Dave het naar hun zin hebben af en toe een date in de avondze hebben de neiging om uit de schijnwerpers te blijven.

“Het is gênant om fotografen buiten je huis te hebben”, legde Emma uit in een interview in 2015. New York Times. “Het zal nooit goed zijn, en ik denk niet dat het goed is. Toch is er een doel om normaal te leven. Eerlijk gezegd probeer ik er niet langer aan te denken dan wanneer het gebeurt.”

Wat hun werk betreft, hebben Emma en Dave in 2020 Fruit Tree Productions opgericht en waren onlangs producenten voor Jesse Eisenbergregiedebuutfilm, Als je klaar bent met het redden van de wereld. In januari verschenen ze virtueel samen op het Sundance Film Festival-panel voor de film, en Emma legde uit waarom zij en Dave besloten samen een productiebedrijf te beginnen.

“Als acteur ga je meestal mee met wat er op je pad komt en je bent overgeleverd aan het proces”, zei ze per IndieWire. “We willen niet zeggen dat we gewoon dingen willen creëren, dat klinkt armoedig. Omdat we deze langdurige relaties hebben, dachten we dat het geweldig zou zijn om deze mensen op een meer zinvolle manier te ondersteunen dan alleen maar een wiel te zijn.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.