Uncategorized

ECG-tests vereist voor alle sportstudenten in Orange County Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

ECG-tests vereist voor alle sportstudenten in Orange County  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

Hill Street Studios / DigitalVision

Studenten in openbare scholen in Orange County, Florida die van plan zijn deel te nemen aan sport, moeten slagen voor elektrocardiogram (ECG)-tests als onderdeel van hun atletische fysieke examens.

OCPS-district een nieuw verzoek gedaan voor het seizoen 2021-2022.

SDI Productions / E +

“Voor de start van hun FHSAA-seizoen 2021-2022 zijn ECG’s vereist van alle middelbare schoolatleten. Via lokale medische dienstverleners en organisaties zullen ECG’s worden aangeboden op middelbare schoolcampussen.”

Studenten met een laag inkomen die onverzekerd zijn, kunnen financiƫle steun krijgen om examens in heel Florida te betalen Toegangsnetwerk voor eerstelijnsgezondheidszorg website of door te bellen naar (407) 836-PCAN [7226].

De nieuwe claim werd vrijgegeven nadat verschillende onderzoeken hadden aangetoond dat adolescenten en tieners die mRNA-vaccinatie kregen “zeven keer meer kans hadden om myocarditis te ontwikkelen”.

SolStock / E +

Het is myocarditis ontsteking van de hartspier die een snelle of onregelmatige hartslag kunnen veroorzaken. Symptomen kunnen zijn: kortademigheid, pijn op de borst, zwakte, vermoeidheid en overlijden.

Drew Angerer / Getty Images

Tijdens zijn toespraak over de situatie in de Unie op dinsdagavond zei de Amerikaanse president. Joe Biden riep het land op om ga verder dan de COVID-pandemie na bijna 3 jaar.

Hij beschreef “redelijke stappen” zoals het nieuwe “Test to Treat”-initiatief, dat antivirale pillen “ter plaatse” zal verstrekken aan iedereen die positief is voor coronavirus.

Biden zei ook dat zijn regering “klaar zou zijn met veel vaccins” voor… kinderen onder de 5 jaar wanneer goedgekeurd.

Biden voegde eraan toe dat “de meeste Amerikanen in een groot deel van het land nu zonder maskers kunnen zijn”, en dat er hoogwaardige N95-maskers beschikbaar zijn voor immuungecompromitteerde en andere kwetsbare Amerikanen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.