Uncategorized

Dit is wie Demi Lovato vervangt in NBC’s Hungry

Dit is wie Demi Lovato vervangt in NBC’s Hungry

Lijkt op Ariel Winter bio hongerig om terug te keren naar kleine schermen!

Op 7 maart, NBC bevestigd voor E! Het nieuws is: Een modern gezin de ster zal worden vervangen Demi Lovato in de komende NBC-komedieserie, Hongerig. Dit is de eerste keer dat Winter terugkeert naar tv sinds haar rol als Alex Dunphy in de ABC-sitcom van 2009 tot 2020.

Hoewel Lovato zou de leiding hebben,,Op 4 maart werd bekend dat ze het hadden opgegeven vanwege planningsproblemen. Om de pilot op schema te houden, is een snelle selectiebeslissing genomen, aldus Deadline. Nu kan de serie verder met de tabel die op 8 maart wordt gelezen.

Hongerig “volgt een groep vrienden die behoren tot een groep die zich bezighoudt met voedselproblemen,” volgens de beschrijving van de serie, “elkaar helpen terwijl ze zoeken naar liefde, succes en het perfecte ding in de koelkast dat het allemaal beter zal maken .”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.