Uncategorized

Devin Booker geeft zeldzame opmerkingen over Kendall Jenner

Devin Booker geeft zeldzame opmerkingen over Kendall Jenner

Kendall Jenner en Devin Booker‘s romance is een dunk.

De 25-jarige NBA-ster gaf onlangs een zeldzame opmerking over zijn supermodelmeisje tijdens een interview met Wall Street Journal. Op de vraag of het “moeilijk is om in het middelpunt van de belangstelling te staan” van hun persoonlijke leven, gaf Devin een verrassend eerlijk antwoord.

“Ik zou niet hard zeggen”, gaf de keeper van Phoenix Suns toe. “Eerlijk gezegd geniet ik met volle teugen van het leven, en het kwam zo gemakkelijk uit mijn mond omdat het niet altijd zo was, maar ik voel me nu op een goede plek. Ik hou van mijn familie, ik hou van de mensen om me heen, en ik hou van de impact die ik heb op deze wereld, de jongere generatie onder mij en de kinderen die mij imiteren.”

Hoewel het beroemde priv├ępaar zelden commentaar geeft op hun relatie, behandelde Kendall haar “beste vriend” kort maar krachtig Instagram verjaardagsfeestje al in oktober 2021.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.