Uncategorized

De zaakwaarnemer praat over de toekomst van de transfer tussen Liverpool en Arsenal

De zaakwaarnemer praat over de toekomst van de transfer tussen Liverpool en Arsenal

Milan-spits Inter-agent Lautaro Martinez heeft de mogelijkheid uitgesloten dat zijn cliënt binnenkort een transfer van San Siro afrondt.

De Argentijnse international heeft zijn tijd in de Serie A verbaasd en het ziet ernaar uit dat zijn carrière aan de top van de Italiaanse competitie nog geruime tijd zal doorgaan, ondanks overdracht van geruchten hem associëren met een aantal grote namen in de Premier League.

Liverpool is genoemd als potentiële kandidaat voor Martinez Calciomercatoterwijl Arsenal ook interesse heeft getoond in de 24-jarige, zegt hij Todo Fichajes.

Het lijkt er echter op dat Martinez’ zaakwaarnemer Alejandro Camano echt wil benadrukken dat hij niet ziet dat zijn cliënt vraagt ​​om Inter te verlaten.

Er wordt gesteld dat Camano de verhuizing afwijst in een rapport van voetbal.londondie ook de vermeende interesse van Arsenal in de speler noemt.

Lautaro Martinez viert doelpunt van Inter Milan

“Hij blijft bij Inter”, vertelde Camano aan de Italiaanse editie van Calciomercato, vertaald door football.london.

“Lautaro heeft een vijfjarig contract bij Inter, hij voelt zich als Interista. Inter is een team in zijn hart. Hij voelt zich een extra fan op het veld.

“Zijn familie is ook erg gelukkig in Milaan. Ik kan met zekerheid zeggen: er is geen mogelijkheid dat Lautaro Inter zal verlaten. Hij geeft er echt om om te winnen bij deze club.”

Martinez had een nuttige aanwinst kunnen zijn voor Arsenal als ze op zoek zijn naar een nieuwe speler om Pierre-Emerick Aubameyang te vervangen, maar het lijkt erop dat ze ergens anders moeten zoeken.

Liverpool had er ook goed aan kunnen doen om de Zuid-Amerikaan te winnen, hoewel Diogo Jota en Robert Firmin al vechten voor die centrumspitspositie, dus het is misschien niet zo dringend voor de Reds om iemand zoals hij erin te gooien.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.