Uncategorized

De vrouw van Brittney Griner schrijft een hartverscheurend bericht over ‘Pijn’ na haar arrestatie

De vrouw van Brittney Griner schrijft een hartverscheurend bericht over ‘Pijn’ na haar arrestatie

Zoals Brittney Griner verblijft in hechtenis in het buitenland, echtgenote van een WNBA-ster vertelt over zijn pijn.

Op maandag 7 maart, dagen nadat de Russische federale douane de arrestatie van Brittney bevestigde op verdenking van drugssmokkel, Cherelle Griner nam naar haar Instagram stuur liefde naar zijn vrouw. “Mensen zeggen ‘blijf bezig’. Toch is er geen taak in deze wereld die ons ervan kan weerhouden om voor jullie te zorgen”, schreef Cherelle, die in 2015 trouwde met Brittney met een foto van het geliefde stel. “Mijn hart, onze harten springen elke dag die voorbijgaat.”

‘Ik mis je stem. Ik mis je aanwezigheid,’ vervolgde ze. “Jij bent onze persoon! Er zijn geen woorden om deze pijn uit te drukken. Het doet me pijn, het doet ons pijn. We wachten op de dag dat we als gezin van je gaan houden.”

Brittney, 31, die speelt voor het Russische team UMMC Ekaterinburg tijdens de WNBA buiten het seizoen, werd in februari gearresteerd. Middenin toenemende wereldwijde spanningen over de Russische invasie van OekraïneDe Russische Federale Douanedienst zei dat haar functionarissen Brittney hadden aangehouden op Sheremetyevo Airport bij Moskou nadat ze naar verluidt limoenpads met hasjolie in haar bagage had gevonden.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.