Uncategorized

De twee originele, frisse Prince-sterren herenigen zich in Bel-Air

De twee originele, frisse Prince-sterren herenigen zich in Bel-Air

Keer terug naar Bel Air.

Maak je klaar om gek te worden, De verse prins van Bel-Air fans. De twee OG-sterren uit de legendarische sitcom uit de jaren 90 zijn herenigd Pauwis een opnieuw ontworpen dramaserie Bel Air.

Daphne Maxwell Reiddie tante Viv speelde van 1993 tot 1996, en Vernee Watson-Johnsonwie speelde Will SmithViola’s moeder “Vy” Smith speelt een gastrol in de aflevering van 24 maart. Ze spelen Helen en Janice, twee leden van de raad van bestuur van de Arts Council.

De foto hieronder van de eerste blik toont ervaren acteurs die in een vergaderruimte zitten tijdens een scène met Cassandra Freeman, Bel Airis de nieuwe tante Viv. Watson-Johnson draagt ​​een elegant blauw jasje en Reid draagt ​​een top met een kleurrijke print.

Uitvoerend producent Will Smith en geïnspireerd Morgan Coopereen virale korte film, die de cult-sitcom opnieuw uitvond, Bel Air heeft een dramatische en rauwe aanpak Schone prins. De actie vindt plaats in de VS van vandaag en Jabari Banken vertolkt de hoofdrol van Will.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.