Uncategorized

De oude ster van Manchester United “denkt aan zijn toekomst” na recente ontwikkelingen

De oude ster van Manchester United “denkt aan zijn toekomst” na recente ontwikkelingen

Manchester United-spits Marcus Rashford denkt naar verluidt na over zijn toekomst nadat hij dit seizoen minder regelmatig in het eerste elftal speelde.

De speler van het Engelse nationale team is al heel lang een belangrijke speler in Man Utdu sinds hij in 2015/16 als jonge man in het eerste team doorbrak, maar het is eerlijk om te zeggen dat we hem al een tijdje niet in de beste editie hebben gezien tijd nu.

Rashford begon niet aan de nederlaag van gisteren tegen Manchester City, maar hij was slecht toen hij van de bank kwam, en het mag geen verrassing zijn dat interim-manager Ralf Rangnick hem tot nu toe geen grote rol heeft gevonden.

Nu lijkt het erop dat Rashford zijn situatie op Old Trafford evalueert en meer duidelijkheid zoekt over zijn positie in het team, aldus Fabrizio Roman in een tweet hieronder …

De 24-jarige zou heel goed kunnen overwegen om United te verlaten, omdat ze er nog steeds niet goed uitzien, omdat hij zijn carrière elders zou kunnen nieuw leven inblazen.

Rashford heeft duidelijk een groot natuurtalent, maar veel topspelers hebben de afgelopen jaren gestreden voor de beste resultaten bij United, en velen hebben ook vooruitgang laten zien na het verlaten van deze nogal disfunctionele kant.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze saga zich ontvouwt en wie interesse zou kunnen tonen in Rashford als hij toch doorgaat.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.