Uncategorized

Bitesize voorspelling: Crewe vs Portsmouth – 03.08.22

Bitesize voorspelling: Crewe vs Portsmouth – 03.08.22

concurrentie: Eerste Liga

Markt: Portsmouth wint

Vooruitzichten: 4/5 @ 888sport

Twee partijen die stemming zouden moeten vinden in hun kampen aan de overkant, Portsmouth zal dinsdagavond naar Gresty Road gaan wanneer ze Crewe ontmoeten.

Om te beginnen met de gastheren, hoewel Crewe erin geslaagd is februari af te schrijven met een broodnodige 2-1 uitoverwinning op Cheltenham, lijkt het erop dat het slechts een kleine boost zou kunnen zijn. Met een ander slecht imago in het weekend en met 3-1 verslagen door Wycome op Gresty Road, zijn de mannen van David Artell vrij om de eerste divisie te verlaten. Tijdens de openingswedstrijden in het midden van de week stonden ze onderaan de ranglijst en met zes punten achterstand in veiligheid, hebben de Spoorwegen ongelooflijk acht van hun laatste negen wedstrijden in alle formaten verloren, een reeks die teruggaat tot 15 januari. Wetende dat ze in Cheshire opnieuw een serieuze test moeten ondergaan, moet ook worden opgemerkt dat de leidende degradatieverliezers werden getroffen door een welverdiende 2-0-nederlaag toen ze naar Fratton Park gingen voor hun omgekeerde ontmoeting in augustus.

Wat de bezoekers betreft, terwijl Portsmouth nog steeds een heel zwaar gevecht kan aangaan als ze dit seizoen een plaats in de play-offs willen winnen, genieten de mannen van Danny Cowley van de paarse patch. De voormalige baas van Lincoln was echt indrukwekkend tijdens het weekend en haastte zich thuis naar 4-0 tegen Accrington Stanley. Hij gelooft dat zijn team een ​​ongeslagen reeks van zes wedstrijden heeft behaald en vijf overwinningen boekt. Hij verwierf snel een reputatie voor zijn gratis scoren in het laatste derde deel, en het moet worden opgemerkt dat de Blues minstens een paar schoten hebben gemaakt in elk van hun vorige zeven spin-wedstrijden. Pompey claimde een welverdiende 2-0 overwinning toen ze Crewe met moeite verwelkomden aan het begin van het seizoen in Fratton Park, en zou opnieuw een gouden kans moeten krijgen. Gezien het grote recente klasseverschil steunen we hier de uitoverwinning.

Inzet: Portsmouth 4/5 versloeg Crewe dinsdag in de eerste competitiewedstrijd @ 888sport

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.