Uncategorized

Bitesize-voorspelling: Bolton vs Morecambe – 22-03-03

Bitesize-voorspelling: Bolton vs Morecambe – 22-03-03

concurrentie: Eerste Liga

Markt: Bolton wint

Vooruitzichten: 4/6 @ 888sport

Bolton, die een echte paarse vlek wil verlengen, zal dinsdagavond een worstelende Morecambe organiseren.

Te beginnen met de gastheren, hoewel Bolton nu een echte buitenstaander zou kunnen zijn in hun voornemen om dit seizoen een plaats in de play-offs te kiezen, genieten de blanken van wat echt paars was. De voormalige Premier League-ploeg zette dit weekend opnieuw een punt achter en haastte zich naar de 3-0 weg bij Gillingham, en heeft negen punten verzameld uit zijn laatste vier League One-uitjes. De mannen van Ian Evatt ruiken een gouden kans bij hun thuiskomst op dinsdagavond en slaagden erin te bewijzen dat hun 2-0-nederlaag vorige maand tegen MK Dons slechts een kleine fout was. Evenzo moet worden opgemerkt dat Bolton bleef schitteren met zijn afbeeldingen in Horwich. Waaronder een 3-1 overwinning tegen Lincoln voor de laatste keer voor hun fans, wonnen de gastheren elk van hun vorige zes thuiswedstrijden in het midden van de week.

Wat betreft de bezoekers, die dit weekend een welverdiende 2-0 uitoverwinning behaalden op Plymouth, kunnen we eerlijk zeggen dat Morecambe zich midden in een lange strijd bevond. Ondanks dat ze afgelopen zomer een doorbraak in League 1 hebben gemaakt, zijn de Garnalen er grotendeels niet in geslaagd om de toename in klasse het hoofd te bieden en hebben ze een echte strijd om een ​​val dit seizoen te voorkomen. Bij de opening van de wedstrijd van dinsdag stonden er twee punten achterstand op de beveiliging, de voormalige coach van Bradford zag zijn team niet winnen in een van hun laatste acht optredens, een reeks die loopt tot 22 januari. Wat nog zorgwekkender is, inclusief die 2-0 uitoverwinning op Plymouth een paar dagen geleden, Morecambe heeft elk van zijn laatste vier uitwedstrijden in Mazuma Stadium verloren. Gezien de recente patstelling in de klasse steunen we de thuiszege.

Inzet: Bolton 4/6 versloeg Morecambe dinsdag in de eerste divisie @ 888sport

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.