Uncategorized

Bekijk de lieve reactie van Travis Barker op zijn tekening van Penelope Disick

Bekijk de lieve reactie van Travis Barker op zijn tekening van Penelope Disick

Penelope Disick hij heeft net bewezen dat alle kleine dingen het belangrijkste zijn.

Travis Barker deelde op 6 maart een handgetekend portret van zijn verloofde op Instagram Stories Kourtney Kardashiannegenjarige dochter. Met het bijschrift “Ik hou van deze Penelope”, met een emoji-smiley, maakte Travis duidelijk dat het geschenk veel voor hem betekent. En hoe zou je dat niet kunnen? Penelope slaagde er zelfs in om er een paar te repliceren toekomstige stiefvadertatoeages.

De relatie van het paar is blijven groeien in de maanden sinds de eerste Kourtney begon naar buiten te komen drummer Blink-182 in januari 2021. Travis kreeg Penelope zelfs haar eigen drumstel voor haar negende verjaardag!

Samen met familie-uitjes, het filmen van TikToks en regelmatig socializen, Penelope en haar broers, Metselaar11 ik Regel, 6, ontmoette ook de kinderen van Travis. Rocker is de vader van Land op18 ik Alabama16 – wiens moeder zijn ex is Shanna Moakler—En stiefmoeder van Shanna’s dochter, Atiana De La Hoya22.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.