Uncategorized

Arsenal News: Saka gaf transferadvies

Arsenal News: Saka gaf transferadvies

Arsenal-vleugelspeler Bukayo Saka is aangespoord om niet rond te hangen en te wachten op Champions League-voetbal te midden van geruchten over interesse in een transfer van Liverpool.

De speler van het Engelse nationale team heeft hij stond op van de Artillerie Academie uitgegroeid tot een van hun belangrijkste spelers in de afgelopen tijd, en bleef schitteren met een oogverblindende vertoning voor het team van Mikel Arteta in hun overwinning op Watford tijdens het weekend.

Saka bracht daarmee een plek in het eerste competitieteam van de week naar Garth Crooks BBC Sportmet de expert die Saku adviseert dat hij niet moet wachten tot de zaken in het Emirates Stadium verbeteren als de club in de nabije toekomst geen vooruitgang boekt.

Over Saki zei Crooks: “Arsenal’s laatste optreden tegen Watford was genoeg om alle drie de punten te winnen, maar ze vertonen nog steeds tekenen van zwakte aan de achterkant. De reden dat de Gunners in de eerste plaats nog steeds met het viertal flirten is vooral te danken aan de genialiteit van Bukayo Sake.

Bukayo Saka is de ster van Arsenal

“De speler van het Engelse nationale team is enorm gegroeid sinds hij op het EK speelde en het lijkt erop dat hij tegenwoordig door de wedstrijden glijdt.

“Als Arsenal de jongeren geen voetbal kan bieden voor de Champions League, raad ik aan om hem ergens anders te zoeken. Dit soort talent mag niet blijven hangen.”

De getalenteerde 20-jarige wordt gelinkt als het doelwit van Liverpool ESPN in de afgelopen tijd, en het zou helemaal niet vreemd zijn dat een Europese topclub zoals zij hem wil ontvoeren.

Arsenal-fans hopen Saku zo lang mogelijk te behouden, maar hij is een talent dat goed genoeg is om ergens als Anfield heen te gaan en een sleutelspeler te worden voor het team van Jurgen Klopp, waar hij waarschijnlijk de kans zou krijgen om meer trofeeën te winnen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.