Uncategorized

Arsenal kijkt naar de transfer van Rashford van Man United

Arsenal kijkt naar de transfer van Rashford van Man United

Arsenal is naar verluidt een van de clubs die geïnteresseerd zijn in de mogelijke transfer van de onopgeloste Manchester United-spits Marcus Rashford.

The Gunners worden samen met Newcastle, West Ham en Atletico Madrid genoemd als potentiële kandidaten voor Rashford, die vrezen dat interim-manager Ralf Rangnick hem uiteindelijk van Old Trafford zou kunnen verdrijven, aldus de BBC. 90 min.

De Engelse international speelde de laatste tijd niet zo vaak voor Man Utd en Rangnick kon dit weekend verrassend geen plaats voor hem vinden in de basisopstelling voor het duel met Manchester City.

In plaats daarvan heeft de Duitse tacticus besloten om Bruno Fernandez en Paul Pogba in te zetten als geïmproviseerde spitsen, dus het is geen verrassing dat Rashford zich zorgen zou kunnen maken over zijn carrière bij United.

Marcus Rashford bij Arsenal?

Arsenal zou volgend seizoen een contract als Rashford kunnen tekenen, aangezien Mikel Arteta momenteel geen kans heeft om door te gaan na het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang in januari.

De 24-jarige zou een ideale vervanger op lange termijn kunnen zijn voor Aubameyang als hij op zijn best terugkeert, terwijl hij ook een goede optie zou kunnen zijn na het gevecht van Nicolas Pepe.

De laatste tijd hebben we een paar spelers zien bewegen tussen United en Arsenal, Robin van Persie en Alexis Sanchez die Noord-Londen vervingen voor Manchester, terwijl Danny Welbeck en Henrikh Mkhitaryan de andere kant op gingen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.