Uncategorized

4 Chelsea-sterren die deze zomer Stamford Bridge kunnen verlaten

4 Chelsea-sterren die deze zomer Stamford Bridge kunnen verlaten

Met een oude eigenaar Roman Abramovich vorige week aankondigde dat de club te koop heeft aangeboden vanwege aanhoudende problemen achter de schermen, lijdt het geen twijfel dat Chelsea blij zou zijn met versterkingen op het veld bij Turf Moore.

Opgewonden in de tweede helft toen ze de weg bestormden naar een 4-0 rusteloos tegen Burnley die degradeert, weten de mannen van Thomas Tuchel dat ze echt alle ogen op hen hebben gericht.

Met constante speculatie over de toekomst van Romelu Lukaku na een slechte terugkeer op Stamford Bridge afgelopen zomer, wordt verwacht dat een aantal sterren van het eerste team tegen het einde van het seizoen onderweg zijn vanuit West-Londen.

Omdat ze moeten verkopen als ze Declan Rice deze zomer willen brengen, hebben we een paar Chelsea-namen bekeken die er klaar voor lijken te zijn.

Andreas Christensen

Nadat hij vorige maand terugkeerde na een blessureprobleem en genoegen moest nemen met een plek op de Turf Moor-bank in het weekend, lijkt Andreas Christensens dagen op Stamford Bridge ten einde te lopen.

Hoewel Tuchel duidelijk had kunnen maken dat hij wil dat de Deense verdediger zijn verblijf in de Premier League verlengt, komt de 25-jarige naar verluidt dichter bij een transfer naar de Spaanse gigant Barcelona met een gratis transfer.

Het is geen geheim dat Xavi’s nieuwe look deze zomer defensieve versterkingen wil brengen, de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano hij kondigde vorige week aan dat de twee partijen op de rand van een deal stonden.

Hoewel het Duitse zwaargewicht Borussia Dortmund misschien ook een akkoord wilde bereiken voor Christensen wanneer zijn contract bij Chelsea aan het einde van het seizoen afloopt, zijn er alle aanwijzingen dat de 54-koppige international deze zomer naar Catalonië verhuist.

Kepa Arrizabalaga

Toen hij eerder deze maand zijn dure penalty over de lat op Wembley in de EFL Cup-finale tegen Liverpool uitvoerde, lijkt het erop dat dit Kepa Arrizabalaga’s laatste bijdrage als Chelsea-speler had kunnen zijn.

Edouard Mendy afgelopen zomer door de poorten van Stamford Bridge zien lopen en meteen zijn waarde bewijzen tussen stokken, is het moeilijk te zien waar Kepa past in Tuchels langetermijnplannen in West-Londen.

Hij moet nu zijn positie als plaatsvervanger van £ 70 miljoen, een Italiaans verkooppunt, accepteren Corriere dello Sport hij meldde afgelopen weekend dat de 27-jarige doelman deze zomer door een van zijn voormalige bazen zou kunnen worden gered.

Omdat Chelsea naar verluidt het salaris van Kepa uit hun boeken wil schoppen, werd zaterdag gesuggereerd dat Lazio-manager Maurizio Sarri herenigd wil worden met de speler met wie hij twee jaar geleden een openbare woordenwisseling had op Wembley.

In de hoop de vastberadenheid van de Blues deze zomer te testen, zou Lazio instemmen met een huurwijziging.

César Azpilicueta

Hoewel Barcelona misschien dichter bij een deal voor Christensen komt, lijken de Spaanse zwaargewichten vastbesloten om deze zomer nog een Chelsea-verdediger te kopen voor een gratis transfer.

César Azpilicueta hielp het team van Tuchel vorige maand aan hun eerste Club World Cup-titel, is op Stamford Bridge in zijn 10e seizoen en de Spaanse verdediger moet nog een beslissing nemen over zijn toekomst.

Hoewel de voormalige PSG-baas misschien heeft gezegd dat de 32-jarige een andere deal op tafel heeft liggen, zon meldde afgelopen weekend dat Barça er steeds meer vertrouwen in krijgt dat ze de handtekening van Azpilicueta kunnen vangen.

Zoals Fabrizio Romano meldde dat Xavi’s mannen klaar zijn om een ​​lucratief tweejarig contract met een derde optie aan te bieden, is er ook gesuggereerd dat de legendarische Chelsea-aanvoerder deze zomer terug naar Spanje leunt.

Antonio Rüdiger

Door zijn positie als een van de prominente centrale verdedigers van de Premier League dit seizoen te consolideren, lijdt het geen twijfel dat fans rond Stamford Bridge afgelopen zomer steeds nerveuzer zullen worden over de toekomst van Antonio Rüdiger.

Door een cruciale rol te spelen terwijl Chelsea vorig jaar hun tweede Champions League-titel won, heeft de Duitse aas een buitengewoon indrukwekkende samenwerking met Thiago Silva tot stand gebracht.

Maar aangezien Abramovich vorige week aankondigde dat hij de kleding van West-Londen te koop had aangeboden, wierp de verklaring alleen maar meer speculaties op over de bereidheid van Rüdiger om een ​​nieuw contract in de hoofdstad te ondertekenen.

Hij kan binnen een paar maanden met een gratis shuttle vertrekken, Luchtsporten ze meldden ook dat de 29-jarige een groot aantal fans uit heel Europa heeft die wanhopig op zoek zijn naar een akkoord.

Naast Real Madrid is gesuggereerd dat PSG ook in “voortdurende dialoog” is geweest met de vertegenwoordigers van Rüdiger.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.