Uncategorized

Zendaya is prachtig in roze Valentijn op Paris Fashion Week

Zendaya is prachtig in roze Valentijn op Paris Fashion Week

Roze denken.

Zendaya was perfect bij het onderwerp toen ze aanwezig was Valentino Tijdens de modeshow herfst/winter 2022 Modeweek Parijs in een opvallend monochroom ensemble van top tot teen.

“Roze is de kleur van liefde, gemeenschap, energie en vrijheid”, luidt een bericht dat ze deelden van het merk officieel Instagram-account voor de show op zondag 6 maart. “@zendaya geeft ons een exclusieve kijk op de roze, monochrome wereld van Maison’s nieuwste collectie, vandaag onthuld in Parijs.”

Voor dit elegante evenement, een 25-jarige actrice die het gezicht is van Valentijnsdag de nieuwste Rendez Vous-campagne– Gekleed in een levendige combinatie van een fuchsia blazer en broek versierd met bloemenapplicaties, gecombineerd met een bijpassende lage blouse en een jas met scherpe revers. Ze voegde ook co├Ârdinatiehandschoenen toe, een tas met staven bovenop het handvat en een pomp met een platform en asymmetrische oorbellen.

Voor de glamour hield Zendaya haar glanzende, koperen lokken en scheidde ze opzij, waarbij ze de dramatische eyeliner en gewaagde oogschaduw van zich afschudde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.