Uncategorized

Wie is Toby Collyer – Wonderkid van het nieuwe middenveld van Manchester United

Wie is Toby Collyer – Wonderkid van het nieuwe middenveld van Manchester United

Manchester United blijft zijn jeugdrangen versterken. Na voor Brexit de ondertekening van Hannibal Maybry, Willy Kambwala en meer richtte de club zich op Britse pareltjes. Aan het hoofd van die orde staat Toby Collyer.

De overrijpe 18-jarige werd gecontracteerd door Manchester United uit Brighton. Fabrizio Romano heeft via Secret Scout bevestigd dat er een akkoord is bereikt.

Wie is Toby Collyer?

Toby Collyer is een 18-jarige middenvelder die speelde voor de jonge Brighton-rangen. Het zou daarom een ​​goede aanvulling zijn op het middenveld van United. Hannibal Maybri is het kroonjuweel de toekomstige middenvelder van Manchester United.

Toby Colyer nationaal team
Toby Collyer staat hoog aangeschreven in Engelse jeugdkringen

De speelstijl van Collyer is geschikt om te spelen als een eenzame verdedigende middenvelder. Hij is even comfortabel spelen als een van de twee centrale middenvelders in 4-3-3.

Het potentieel van Toby Collyer

Collyer wordt beschouwd als een van de beste vooruitzichten in de leeftijdsgroepen van Engeland. Toby Collyer, geboren op 3 januari 2004 in Worthing, Engeland, speelde al voor Engeland U16, U17 en U19. In zijn carrière tot nu toe heeft hij leiderschapskwaliteiten getoond. Collyer was aanvoerder van Engeland bij U16 en U17. Verder is het verdedigende middenveld een positie waar Manchester United kwaliteit mist. Collyer krijgt dus over een paar jaar een kans als hij zijn moed bewijst.

Statistieken van Toby Collyer

Collyer heeft dit seizoen niet veel voor Brighton gespeeld. Zijn optredens vorig seizoen trokken echter de aandacht van veel clubs in het Verenigd Koninkrijk. Dit seizoen heeft Collyer slechts één keer gespeeld voor de Brighton U18. De reden hiervoor is onduidelijk. Dat kan zijn omdat Collyer dicht bij een contract bij Manchester United staat. Aangezien de verhuizing naar verwachting binnenkort zal worden afgerond, kan Collyer snel worden opgenomen in het U23-team, afhankelijk van zijn vroege optredens voor U18.

Vaardigheden en speelstijl

Toby Collyer is meer in de vorm van verdedigende middenvelder Michael Carrick dan een pure vernietiger, zoals Wilfred Ndidi. Hij heeft een kalm hoofd op zijn schouders en dicteert graag balbezit vanaf positie 6. Met James Garner die indruk maakte op huurbasis bij Nottingham Forest in een meer geavanceerde positie, was de Collyer-vaardigheidsspeler hard nodig in de jeugdopstelling.

Bovendien is het raamwerk van Collyer al zeer goed ontwikkeld. Het frame van Hannibal Maybury en James Garner weerhield hen ervan om snel in het seniorenvoetbal te stappen. Als Toby Collyer goed speelt in het voetbal voor leeftijdsgroepen, zal zijn frame naar verwachting geen obstakel vormen.

Toby Collyer bij Manchester United

Manchester United heeft een contract voor 3,5 jaar getekend bij Collier en zijn contract loopt tot eind 2026. Het langetermijncontract van de 18-jarige toont het vertrouwen dat de club in hem stelt. Met getalenteerde Engelse spelers die goud waardig zijn na Brexit, is deze deal een klap voor Manchester United. Verder stond Collyer naar verluidt op de radar van meerdere clubs. Daarom is er grote opwinding in de gelederen van United rond Toby Collyer. Ondertussen zou Collyer proberen indruk te maken op de leeftijdsteams van United. Vanaf daar lijkt de lucht de limiet voor het kind uit Worthing.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.